Категории Информация
Кассы Добавить событие
29 января 2021

Онлайн концерт: Моцарт, Шостакович. Симфонічний оркестр НФУ.

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн-трансляция

О событии

29 січня академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України під орудою головного диригента Миколи Дядюри представить музику Вольфганга Амадея Моцарта та Дмитра Шостаковича.

Нині Концерт для флейти, арфи і оркестру – один із найвідоміших творів Вольфганга Амадея Моцарта. Цікаво, що 1778-го композитор написав його в Парижі для герцога де Гіна та його старшої дочки – Марі-Луїзи-Філіпіни. Дівчина вивчала композицію в Моцарта та грала на арфі, а її тато – на флейті. Цього разу сольні партії виконають флейтист Дмитро Медоліз та арфістка Ярослава Некляєва.

Програму онлайн концерту доповнять симфонії Вольфганга Амадея Моцарта Моцарта та Дмитра Шостаковича. І невипадково звучатиме саме музика Шостаковича. Адже, його невелика Дев’ята симфонія, створена 1945-го, нагадає не лише твори віденських класиків, а й Четверту симфонію Густава Малера.

Програма:

  • В. А. Моцарт. Симфонія № 9 до мажор, К. 73/75а
  • В. А. Моцарт. Концерт для флейти і арфи до мажор, К. 299/297с
  • Д. Шостакович. Симфонія № 9 мі-бемоль мажор, тв. 70

Приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 29 січня 2021. Насолоджуйтесь вишуканою класикою у концертах Національної філармонії України! Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

4. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати зліва трикутник Play для відтворення трансляції.

5. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть, будь ласка, у службу підтримки – чат Контрамарки, який можна знайти на екрані поруч із плеєром відтворення.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код