Категорії Інформація
Каси Додати подію
MAX BARSKIH. Bestseller
07 серпня 2021

MAX BARSKIH. Bestseller

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Аквапарк
вул. Макарова, 2в

Про подію

Макс Барських в Бердянську!

7 серпня 2021 року в Аквапарку глядачів чекає сольний концерт Макса Барських з шоу-програмою "Bestseller" в Бердянську. Ви почуєте все найкраще в творчості виконавця, а також нові пісні. Артист по праву вважається однією із знакових фігур української поп-музики і найяскравішим її представником на світовій сцені. Три роки тому почесний статус музичного посла України співакові присвоїв знаменитий фінансово-економічний журнал FORBES. Хіти Макса незмінно є одними з найбільш ротованих на радіо - в минулому році співак отримав нагороду TOPHIT MUSIC AWARDS!

Сольний концерт з програмою "BESTSELLER"

Творчі успіхи MAKS BARSKIH підтверджуються численними званнями і преміями. По мірі розвитку,  музична кар'єра співака принесла йому престижні нагороди: MTV Europe Music Awards, OE Video Music Awards, Премія Муз-ТВ, M1 Music Awards, Fashion People Awards і GQ Людина року. Артист багаторазовий володар премії "Пісня року", а його знаменитий хіт "Лей, не жалей" настільки довго очолював TopHit Global Radio Chart, що це стало абсолютним світовим рекордом.

Щоб потрапити на концерт Макса Барських в Бердянську, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Бердянська шукайте на нашому сайті.

Яку подію не можна пропустити в Бердянську? Сольний концерт MAKS BARSKIH:

  1. Знаменитий і неповторний поп-виконавець
  2. Перевірені хіти і презентація нових пісень
  3. Шоу-програма від музичного посла країни

Макс Барських пісні:

  • "Берега"
  • "Неземная"
  • "Туманы"
  • "Моя любовь”
  • "Неверная"
  • "Bestseller"
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код